Mount Elizabeth, Highpoint

A simple renovation job was done for this unit at Highpoint Mount Elizabeth, starting with a customised kitchen with built-in European appliances, looking smart with two rows of neatly-organised switches.

 

Sandstone-like ceramic was used to tile the simplistic bathroom, with the piping of the quality fittings concealed behind feature walls and false ceilings. A wall mounted tap with a joystick control features over a sleek basin seamlessly mounted on a compact, yet sturdy wall bracket.

 

The renovated powder room centres around a set-in pebblewashed wall with red walnut varnished floating shelves for toiletry storage and ornaments. Designer concealed fittings are installed as part of the uniquely designer shower area, with its elevated standing platform surrounded by a pebblewash drain for efficient drainage.

© 2020 • JIANG CONSTRUCTION PTE LTD, SINGAPORE • T: 6288 2040 • E: kong@jiangconstruction.com