13D Bright Hill Crescent

To maximise space, the house was built without any dividing walls or central beams from its front to its rear, creating a large, clear, open space. Centred in the middle is a flight of parquet stairs atop white concrete, flanked by slender metal railings and winding up to the second floor, cleanly dividing the living and dining areas.

 

Greek Santorini sedimentary white limestone paints soothing tones of grey in beautiful brush-stroke layers across the living room floor surrounded with a light coloured palette of walls with generous streams of natural lighting for a light and spacious, clean overall feel.

 

Also lit by natural lighting via an angled skylight atop built in display shelving is the home office, tucked away in the top floor with the master ensuite and an adjoining minimalist bathroom.

© 2019 • JIANG CONSTRUCTION PTE LTD, SINGAPORE • T: 6288 2040 • E: kong@jiangconstruction.com